Een trouwfilm: dé manier om de trouwdag nog eens van begin tot eind te beleven. Een trouwfilm mag zeker niet ontbreken! Het verhaal van jullie trouwdag wordt op een spontane, ongedwongen en niet-geregisseerde manier verteld. De bewegende beelden, versterkt door prachtige muziek, zullen alle emoties en de sfeer krachtig vertellen. Een levenslange herinnering, het zal de investering zeker waard zijn!

De film kan worden gedeeld met familie en vrienden, eenvoudig online via een linkje, of op een USB-stick. Het linkje kan ook heel simpel gedeeld worden op social media, zodat iedereen mee kan genieten van de grote dag. Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en voorbeelden:

Tarieven voor 2024 en 2025:
2 uur filmen: 499 euro
4 uur filmen: 599 euro
6 uur filmen: 699 euro
8 uur filmen: 799 euro
10 uur filmen: 899 euro
12 uur filmen: 999 euro


Let op: vanuit praktisch oogpunt en om de tarieven laag te houden hanteer ik een maximale reisafstand van zo’n anderhalf uur rijden vanaf Oud-Beijerland. Ook ruime ervaring in Vlaanderen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, reiskosten, parkeerkosten, video-editing achteraf en digitale verzending van de filmclip. Dus de prijs is echt de all-in prijs, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Hoe is het pakket opgebouwd?
 – Filmclip van 5-6 minuten in FullHD, op door het bruidspaar gekozen muziek
 – De ceremonie wordt van begin tot eind opgenomen, om later nog eens terug te kijken
 – Opname van de eventuele kerkdienst (ook van begin tot eind), indien toegestaan
 – Opname van de eventuele speeches, openingsdans, stukjes etc. in losse filmbestanden
 – (Digitaal) kennismakingsgesprek waarin de grote dag alvast doorgenomen wordt
 – Uiterlijk binnen 3 weken geleverd (maar meestal binnen een dag of 10)
 – De filmclip wordt digitaal verzonden via WeTransfer of DataTransfer
 – De filmclip mag gebruikt worden in het portfolio van DB Videografie

Speciale wensen, of mis je iets in het pakket? Neem gerust even contact op: elke bruiloft is maatwerk, dus er is veel mogelijk!

Portfolio:

Waarom DB Videografie?
Ik kom graag met veel enthousiasme jullie dag vastleggen. Alles wordt onopvallend en vanuit de achtergrond vastgelegd. Er wordt niet geregisseerd en geposeerd, alles gaat spontaan, en altijd op zoek naar unieke beelden die het bruidspaar vaak niet bewust meekrijgt. Als Christelijke videograaf is er ook ruime ervaring met het kerkelijke huwelijk, met de daarbij behorende gebruiken en omgangsvormen.

Elke bruiloft is maatwerk, dus tijdens het kennismakingsgesprek worden alle details en alle wensen doorgesproken. Maar degenen die het beste kunnen vertellen waarom er voor DB Videografie gekozen moet worden, zijn uiteraard de bruidsparen zelf. Hieronder een aantal recensies:  

Gitte Baert
Gitte Baert
2023-09-30
Enorm enthousiast over onze huwelijksfilm, de relaxte, warme sfeer komt heel mooi naar voren. Prachtige beelden, een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag met dank aan deze rustige, vriendelijke videograaf. Toffe, vlotte en ontspannen samenwerking, absoluut een aanrader.
Antoinette Vergunst
Antoinette Vergunst
2023-08-24
DB Videografie is aanwezig geweest tijdens onze bruiloft 1,5 week geleden en de gemaakte video is werkelijk fantastisch! De communicatie was erg goed en prettig. Op de dag zelf hebben we niet eens gemerkt dat er gefilmt werd en alle mooie momenten zijn vastgelegd. Het is dat we maar 1 keer trouwen, want we zouden DB Videografie zó nog een keer inschakelen. Enorm bedankt voor de geweldige film, we hebben hem al vele malen bekeken en steeds waren we weer even op onze mooie dag. Dankjewel!
Ian en Alicia
Ian en Alicia
2023-07-09
Wij zijn in contact gekomen met DB videografie via Facebook voor het filmen van onze trouwdag. De communicatie verliep vanaf het begin heel soepel en prettig. Vooraf hebben we nog een keertje met hem afgesproken om de dagindeling te bespreken en zijn werkwijze te horen. Op de dag zelf was hij op tijd aanwezig en heeft een rondje gedaan over het terrein om zo alle mooie plekjes van onze trouwlocatie te ontdekken. We hebben zelf totaal niet door gehad dat we gefilmd werden, wat wij heel fijn vinden omdat het al gauw ongemakkelijk kan voelen. DB videografie kan ook heel fijn samenwerken met de andere leveranciers zoals fotografen, kapper, etc. Het resultaat mag er absoluut zijn. We kunnen DB videografie van harte aanbevelen!
Saskia vA (Saskia van Alderwegen)
Saskia vA (Saskia van Alderwegen)
2023-07-07
Wat een super mooi en ontroerend filmpje is er van onze bruiloft gemaakt. Enorm blij mee! Ook met de film van de ceremonie, heel waardevol. Van tevoren een fijne kennismaking gehad en op de dag zelf ook heel prettig contact. Wij raden DB Videografie zeker aan!
dirk luysterborg
dirk luysterborg
2023-07-04
DB heeft een geweldige clip van ons trouwfeest, met veel sfeerbeelden gemaakt, is een spontane videograaf die zich aan afspraken houd, Dit allemaal voor een budget vriendelijke prijs. We zullen nog vaak onze clip bekijken!! Groetjes Dirk en Bianca. Mol-Belgie
Katrijn Van der Vloet
Katrijn Van der Vloet
2023-04-08
Vanaf het eerste contact was er een klik met deze fijne aangename man. Hij luistert naar wat je wensen zijn en houd hier ook rekening mee. Bij een muziekkeuze voor de film helpt hij je ook kiezen en geeft ook zijn eerlijke en oprechte mening. Wij zijn super super tevreden wij hebben een hele mooie pure trouwfilm gekregen die elke emotie weergeeft. Oh ja wat ook leuk is de videograaf is aanwezig maar je merkt het niet. Doe zo verder je bent een topper!!!!
steffie duister
steffie duister
2022-12-15
Wat een fijne samenwerking hebben wij gehad met D. Bochoven. De communicatie was zeer vlot en laagdrempelig. De eindvideo was meer dan we hadden mogen verwachten. Er zitten beelden van momenten tussen die we zelf niet bewust hadden meegemaakt. Ik kan niet anders dan met een lach op mijn gezicht de beelden terugkijken. Ik raad het iedereen aan. Ook de prijs was zeer betaalbaar, zeker voor wat je er voor terug krijgt.
Rebecca Gjaltema
Rebecca Gjaltema
2022-10-03
Op 16 september 2022 zijn wij getrouwd en we waren op zoek naar een videograaf. Via Facebook zijn we bij DB Videografie terecht gekomen. Middels videobellen hebben we kennis gemaakt en er was meteen een klik. Het fijne aan deze videograaf is dat hij niet op valt, professioneel te werk gaat en mooi werk levert. We hebben nu een mooi aandenken van onze dag die we met trots aan onze familie en vrienden laten zien. We zouden DB Videografie aan iedereen aanraden die op zoek is naar een professionele en flexibele videograaf.
Genevieve Piquet
Genevieve Piquet
2022-10-02
D. is een zeer aangenaam persoon en was op onze bruiloft bijna onzichtbaar aanwezig! Hij had op voorhand even met ons kennis gemaakt zodat het geheel op onze trouwdag allemaal wat gemoedelijker zou verlopen. En zo was het ook! Ook met onze fotograaf had hij op voorhand alles even afgestemd zodat elk zijn ding kon doen op onze trouwdag. En ook dat is perfect verlopen. Als eindresultaat hebben we van D. een hele mooie compilatie ontvangen van onze trouwdag! En zelfs het liedje, dat we gekozen hadden als achtergrondmuziek, wist hij feilloos met een minuutje te verlengen. Je merkt er echt helemaal niets van! Top gedaan D., je werk verdient een dikke pluim en we zijn heel blij dat we met je in zee zijn gegaan!!